Biz de 2 kişi bir öğleden sonra yemek için Numan Usta'yı tercih ettik.İlk defa gittiğimizi en başında belirterek yemek tercihini garsonumuza bıraktık.Zaten işletmenin genel konsepti birçok yemekten ufak tabaklar halinde servis etmekmiş.
En başta 1 bardak ayranımız geldi.Genelde açık ayran tercih etmem ama burada manzara gerçekten çok cazip.
Salata bol malzemeli,zeytinyağı ise olağanüstü lezzetli.
Piyaz oratalama ama yine aynı zeytinyağı durumu kurtarıyor.
Ciğer çok lezzetli.Bir sonraki gelişimde sadece ciğer yiyebilirim.
Ciğer çok lezzetli.Bir sonraki gelişimde sadece ciğer yiyebilirim.
Yoğurt ve az bulgurla yapılan bu yemek fena değil.
İşletmede bulunan taş fırında birbirinden güzel pideler ve lahmacunlar yapılıyor.Bu lahmacun da başarılı.
Tandır burada ana ürün değil ama küçük bir tabakta tadımlık gelince insan hayır diyemiyor,yanında pilavla hoş olmuş.
Tandır burada ana ürün değil ama küçük bir tabakta tadımlık gelince insan hayır diyemiyor,yanında pilavla hoş olmuş.
Ve tabi köfteci Numan Usta'ya adını veren köfte...Gayet yumuşak ve lezzetli.İnegöl tadını çağrıştırıyor ancak tam İnegöl'de değil.Ama başarılı.
1 yorum:
Bizim Ankara'daki ofis Balgat'ta olduğu için arada bir gideriz Numan Ustaya. Eleman biraz agresiftir, ama güzel yemek yapar.
Birgün "Eskişehirlisin ama çiğ börek neden yok" diye sordum. Çok fazla gitmediği için yağı ısıttığına değmiyormuş. Ertesi güne 20 çiğbörek siparişi verip, ekibi toplayıp gittim. Oldukça başarılıydı. Toplu siparişlerde çiğ börek konusunda yardımcı oluyor.
Yorum Gönder