28 Mayıs 2010 Cuma

BORDO MAVİ - TRABZON

Bordo Mavi Trabzon'da en sevdiğim yerlerin başında gelir. Şehrin göbeğinde , Trabzonspor müzesinin arka bahçesinde ve üst katında yer alır. Şehre ilk defa gelenlere bu müzeyi görmelerini öneririm çünkü esaslı bir tarih ve başarılara tanık oluyorsunuz. Ardından hava güzelse bahçede , değilse üst katta bir mola vererek kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Bu güzel Mayıs öğle sonrasında yakın bir arkadaşım ile bahçedeyiz. Bir süre sohbet ettikten sonra yemeğe geçiyoruz. Bordo Mavi'de seçenek çok (kahvaltı için de önerebileceğim bir yerdir.) Çorbalar , sandviçler , salatalar , pizzalar , ana yemekler ve tatlılar. Rahat olun , memnun kalacaksınız.
Arkadaşım Bordo Mavi pizza istedi. Karışık pizza diyelim. Malzemesi bol. Hamuru ince ancak tabi ki bir İtalyan pizza hamuru kıvamında değil. Daha çok pideye çalan pizza hamuru. Denedik , beğendik.
Ben piliç ızgara istedim. Piliç kısmı resimde göze az görünse de alt tarafta yeterince var. Kömür ızgarada , tam karar pişmiş. Yanında garnitürleriyle birlikte doyurucu ve lezzetli.
Bordo Mavi'ye açıldığından beri giderim , sanırım 5 yıl kadar oldu. Çok sayıda olmakla beraber , en net hatıralarım birkaç kahvaltı ve maç. Maç akşamları çok keyifli oluyor. Mekanda alkollü içki servisinin olduğunu duymak çok kişiyi sevindirecektir!! Fiyatlar ortalama seviyede. Pizza ve ana yemekler 10-15 TL civarında. Forum AVM şubesinin kapanması bizi biraz üzse de , şanslıyız , merkez devam ediyor.
Bordo Mavi Restaurant
Sadri Şener Tesisleri
Maraş Caddesi
Halkevi Sokak
Trabzon
Telefon : 462 - 323 33 25

Hiç yorum yok:

ShareThis

Related Posts with Thumbnails