24 Ocak 2010 Pazar

TİMBOO CAFE - ANKARA

Timboo Café , Ankara'nın en yoğun olmasa bile en şık alışveriş merkezi olan Panora'da yer alır. Dekorasyonuyla dikkatinizi çekmemesi mümkün değil. Diğer konu ise çocukların yoğunluğu. Yemek yiyen tüm çocuklara portatif DVD oynatıcı verilmesi ve yemek sırasında çizgi film seyretmeleri ailelerini de rahatlattığı için ister istemez çocuklu ailelerin başlıca tercihi oluyor.
Masada sizi bekleyen ketçap , barbekü ve Louisiana acı sos orijinal.
Limonatayla başlayalım dedik. İlginç bir bardakta , çok farklı bir sunumla geldi. Lezzeti de harikaydı. Bence yemeğinize böyle bir içecek eşlik etmeli.
Ben genelde tercih ettiğim gibi hamburgerden şaşmadım. Ankara'da iyi hamburger yapan yer sayısı bir elin parmaklarını geçmediği gibi o rakama ulaşmayabilir!! Hamburgerseverler için Timboo kaçırılmaması gereken bir yer. Karamel soğanlı hamburgerim beni fazlasıyla mutlu etti.
Biraz daha yakından bakacak olursak zengin içeriğini görebiliriz. Ekmek ve köfte Timboo üretimi. Karamelize soğan , peynir , turşu ve sos ile bir araya gelince ortaya harika bir lezzet çıkmış. Patates kızartması ise ayrı güzel.
Eşimin tercihi 5 peynirli ravioli oldu. 5 peynirli sos çok kuvvetli ve lezzetliydi. Bu karakteristik lezzetli tabağı da şiddetle öneririm.
Timboo burger , wrap , sandviç , pizza , makarna , et tavuk ve tatlı çeşitlerinde sıradışı tatlarıyla sizleri bekliyor. Fiyatları 15-20 TL , taze meyve suları 7 TL civarında. Bugün için tatlılara sıra gelmedi ancak daha önce yaşadığım tarifsiz waffle deneyimim hala aklımda.
Tiboo Café
Panora AVM
1. Kat No:182/81
Oran Ankara
Telefon : 312 - 490 62 22

1 yorum:

Adsız dedi ki...

çardak pideyi tavsiye ederim
strasburg caddesinde

ShareThis

Related Posts with Thumbnails