23 Ocak 2010 Cumartesi

MAJHA - ESKİŞEHİR

Kime sorarsanız sorun farketmez çünkü aynı yanıtı alacaksınız;Eskişehir'in en güzel ve en kaliteli mekanı 222 Park'tır. Oldukça eski bir tarihe sahip , bir zamanlar fabrika ve depo olarak kullanılan bu mekan başarılı bir işadamı tarafından restore edilmiş , evrim geçirerek bugünkü eğlence kompleksi şeklini almıştır. 222 Park denince aklınıza sadece 1 mekan gelmesin , aynı çatı altında diyemeyeceğim çünkü oldukça geniş bir açık alanı da mevcut ama bunun için malesef yaz akşamlarını beklemeniz gerekecek. Aynı kompleks içinde çeşitli restoranlar , gece kulübü ve konser alanı da mevcut. Bu akşam için bizim seçimimiz Majha oldu. İçerisi çok geniş , ferah ve iyi dekore edilmiş. Arzu ederseniz yemeğinizi yanan şöminenin önünde de alabilirsiniz. Ancak benim gibi 3 erkek giderseniz sizin için gereksiz bir romantizm ortamı oluşturabilir :)
Majha'da geniş bir menü var. Et ve tavuk çeşitleri sizi kararsızlığa düşürecek kadar fazla.
Benim tercihim , şef ile konuşarak , tiryaki soslu tavuk oldu. Sipariş aşamasında bunun teriyaki sos olduğunu ve yazım hatası olduğunu düşünmüştüm ama neyse ki böyle bir hata yapmayacak kadar profesyonel bir ekip varmış!! Tavuk çok güzel , tam karar pişmiş. Tiryaki sos hafif acılı ve bir o kadar lezzet katmış. Tabakta yer alan diğer garnitürlerle birlikte çok zengin bir yemek olmuş. Şefin önerdiği kadar var.
Bence bu gecenin yıldızı arkadaşımın tercihi olan mantar soslu bonfile. Üstündeki sos harika!! Bonfile de enfes. Harika bir ikili olmuş , çok yakışmış.
Diğer arkadaşımızın tercihi avokado soslu tavuk oldu. Değişik bir sos olmuş , Guacomole'ye yakın ancak farklı. Tavukla birleşimi tahminimden daha iyiydi. Gayet başarılı.
Fiyatlar böylesine bir mekan için makul , tavuk yemekleri 15 TL , et yemekleri 20 TL civarında. Bu ortamda , bu lezzetlere verilecek bir bedel. Eskişehir'e yolu düşen herkesin 222 Park'ı mutlaka görmesi gerekiyor. Eskişehir sadece aktif kültür ve sanat hayatıyla değil , restoranları ve eğlence mekanlarıyla da en modern şehirlerimizin başında geliyor. Her haftasonu 222 Park'ta ünlü bir sanatçı sahne aldığını da belirtelim. İşte size Eskişehir ve 222 Park'a gitmek için bir bahane daha , ne bekliyorsunuz? Yakın zamanda hizmete giren hızlı trenle Ankara-Eskişehir arası sadece bir buçuk saat , hatta biraz daha beklerseniz 1 saat 5 dakikaya inecek!!!

222 Park
İsmet İnönü Caddesi
No:103 Eskişehir
Telefon : 222 - 320 11 11
www.222park.com

Hiç yorum yok:

ShareThis

Related Posts with Thumbnails