9 Aralık 2009 Çarşamba

DÜRÜM SARAYI - ANKARA

Ofisimin bulunduğu Bakanlıklar ve yakınındaki Kızılay bölgesinde öğlen yemekleri için gidilecek çok yer olmasına rağmen gitmeye değecek yerler açısından sıkıntı çektiğimiz arkadaşlar arasında hep şikayet konusu olmuştur. Bu şikayetlere ilaç gibi gelecek bir mekandayız.

Girişte çok etkileyici bir mangal görüntüsü sizi karşılıyor. Ayran hemen masanıza geliyor.
Masa çok çabuk bir şekilde yeşilliklerle donatılıyor. Domates ezmenin acı biraz fazla ama benim için no problem,harika bir şey bu...
Salata da çok başarılı.
Ben sadece ana yemeği söyledim,diğerleri gelmeye devam ediyor.Lahmacun ve içli köfte harika,sadece bunlardan 1'er tane daha yiyip yemeği bitirebilirim. İşletmenin sahipleri Adıyaman'lı imiş.Ana yemek olarak onların tavsiyesine uydum ve Adıyaman tava söyledim.Çok iyi bir seçim oldu. Adıyaman tava muhteşem.Eti çok lezzetli ve yumuşacık.Bahartı tam karar,hafif acılı.Şiddetle tavsiye ederim.Bunun dışında tabi ki tüm kebap çeşitleri mevcut. Orgazmik bir yemek oldu.Yemeküstü çayımı da söyledim.Keyfime diyecek yok. Hesap 15 TL. Bu kadar yemeğe ve bu lezzete helal olsun. Kızılay ve civarındakiler için çok iyi bir alternatif burası.Lütfen gereken ilgi ve alakayı gösterelim.


Dürüm Sarayı

Sümer Sokak No:15/A

Kızılay Ankara

Telefon : 312 - 418 74 74

2 yorum:

Your style is your signature dedi ki...

Bizim de sık sık tercih ettiğimiz bir yer.hatta nerelerden bahsetmişsiniz diye bloğunuzu incelerken eğer burayla karşılaşmasaydım özellikle önericektim.eğer ciğer seviyorsanız ciğer şişini de deneyin derim.

Oburcan dedi ki...

Durun sarayi eski ofisime yakindi, kolayca gidebiliyordum. Ofisi tasiyinca zorlasti. Peki, yorum icin tesekkurler. Baska? Ozellikle gitmedigim yerlerden :)))

ShareThis

Related Posts with Thumbnails