6 Kasım 2010 Cumartesi

HARD ROCK CAFE - BARCELONA

Şaşırdığınızı biliyorum , Barcelona'da neden Hard Rock Cafe'ye gidilir diye düşünebilirsiniz. Plaça de Catalunya'nın orta yerinde olan Hard Rock Cafe , her daim yolunuzun üstünde olduğu için elbet bir ara uğrayabilirsiniz. Biz de gittiğimiz yerlerde varsa uğrarız.
Meydana bakan geniş bir bahçesi olan Hard Rock Cafe , aynı zamanda elemanlarının nur yüzlü suratlarıyla da meşhurdur!!!! :) Karnınız acıkmış , gezmekten yorulmuşsunuz. Biraz oturup birşeyler yemek ve kahve içmek istediniz. Baktınız bahçede de boş yer var. Kendi başınıza gidip oturursanız yerinizden kaldırılmakla kalmaz , üstüne garson kızdan fırça yersiniz , muhakkak!!! Yapmanız gereken boş masaların yanında bekleyerek garsonu bulmak ve kaç kişi olduğunuzu söylemektir. Onun canı isteyince , istediği masaya oturabilirsiniz. Benden söylemesi!!
Biz yukarıda anlattığım formaliteleri tamamladıktan sonra güç bela bir masa bulduk ve oturduk.
Margarita ile başladık.
Bir burgersever olarak genelde tercihim değişmez. Bugüne kadar Hard Rock Cafe'lerde yediğim burgerlerden memnundum ancak bundan değil. Ekmeği bayat , eti tatsız.
Diğer tercihimiz Jumbo Combo. Oldukça büyük ve geniş bir tabak. İçinde baharatlı tavuk kanatları , kızarmış soğan halkaları , fırın patates , kızarmış tavuk ve spring rolls. Yanında ise ekşi krema ve barbekü sos. Kızartma ağırlıklı ve maalesef kızartma açısından sınıfta kalıyor. Tavuk kanatlarının sosu biraz az olsa da lezzeti iyi. Soğan halkaları ve kızarmış tavuk bizi memnun etmedi. Spring rolls'un içi sebzeli , lezzeti iyi ama dışı felaket!!
Ortam güzel , dinlendik ancak yemek olmadı. Tatlı almadık ama benim tercihim Hot Fudge Brownie olurdu. Gideceklere duyurulur. Fiyatlar 10-20€ arasında.

Hard Rock Cafe
Plaça de Catalunya , 21
Barcelona İspanya
Telefon : 00 34 93 270 23 05
http://www.hardrock.com/locations/cafes3/Cafe.aspx?LocationID=41&MIBEnumID=3

Hiç yorum yok:

ShareThis

Related Posts with Thumbnails