27 Haziran 2010 Pazar

VARAN - HENDEK - ADAPAZARI

Bolu Dağı Varan benim en sevdiğim yolüstü tesisi (idi) , Bolu tüneli açılana kadar. Tünelden sonra çoğu insan gibi ben de dağa uğramadan , tünelden geçip gider oldum. Ancak Varan'ın domates çorbası hep aklımın bir köşesinde kaldı.
İstanbul dönüşü yemek için Parkshop'ta durduğumuzda Varan'ı görünce yaşadığımız sevinci anlatamam. Nihayet uzun zamandır hasret kaldığımız Varan domates çorbası , aynen dağda olduğu gibi , kıvamı , tadı herşeyi aynı.
"Varan gibi bir tesiste sadece domates çorbası var" diye düşünmeyin , menü uzun. Parkshop'ta göremesem de Bolu Dağı'nda süper döner vardır mesela , yolu düşenler kaçırmasın. Sonra et yemekleri iyidir. Ve tost çeşitleri harikadır. Çok iyi tost yaparlar , aklınızda bulunsun!!
İstanbul - Ankara arasında otoyolda giderken yemek yiyecek olursanız Hendek'te mola verin , Parkshop Varan'a uğrayın. Sıcak çorbanız sizi bekler.


Parkshop Outlet
Hendek Adapazarı

2 yorum:

avşa adası dedi ki...

gazetecilik dönemimde, tünel açılınca bolu dağı esnafıyla röportaj yapmıştım. bir sürü kişi işsiz kalmıştı. :(
adeta hayalet bir şehre dönüşmüştü bolu dağı....

Oburcan dedi ki...

Ben de 2 ay önce geçtim Bolu Dağı'ndan. Maalesef birçok işyeri kapanmış , yazık olmuş. Eskiden değişik bir havası vardı , orada mola vermek çok keyifliydi. Şimdi otoyolun kenarındaki tesisler fazlaca birbirine benziyor.

ShareThis

Related Posts with Thumbnails