27 Haziran 2010 Pazar

SUSURLUK TOST VE AYRAN EVİ - HENDEK - ADAPAZARI

Parkshop molamız sırasında ilk defa gördüğümüz Susurluk Tost ve Ayran Evi anında bizi Susurluk tarafına götürdü. Ayvalık ve Altınoluk'a gidenlerin vazgeçilmez mola yeri olan Susurluk , enfes tostu ve ayranı ile karnı tok olanların bile durup birşeyler atıştırdıkları bir yerdir.
Menüden en beğendiğimiz resim karesi chizza. Tabağa konduğunda doğru karar verdiğimiz anlaşıldı. Üstü peynir kaplı 2 kat tost. Peynir harika. Mihalıççık peyniri olduğunu öğrendik. Tostun en önemli özelliği ekmeğinin iyi pişmesi ve dışının çıtır olmasıdır. Bu ekmek çıtır çıtır , ekmek Susurluk'tan geliyormuş. İçinde özel domates sosu ve salam ile birlikte çok daha zengin bir tat.

Benim tercihim köfteli Susurluk tostu. Klasik tost içine hamburger köftesi boyutunda bir köfte ve domates sos konmuş. Tosta diyecek yok zaten , sosu ve köftesi de çok başarılı.
Susurluk Ayranı da efsanedir. Bol köpüklü ayranın lezzeti inanılmazdır. Bu ayran da gerçek Susurluk ayranı.
Susurluk Tost ve Ayran Evi artık bir zincir olmuş meğer. Tüm yurtta franchising sistemi varmış , ilgilenenlere buradan duyuralım. Ankara'da da henüz yok hani!! Menüde tost çeşitlerinin haricinde İzmir'in Kumru'su ve gözleme çeşitleri de var. Sıradışı bir tost ve ayran için burası adres burasıdır dostlar.
Parkshop Outlet
Hendek Adapazarı
Telefon : 264 - 615 25 41

3 yorum:

MMO dedi ki...

Harika görünüyo!!!!

avşa adası dedi ki...

köfteli susurluk tostunu da ilk defa senden duydum.

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

müthis görünüyor :) cok canım cekti :P

ShareThis

Related Posts with Thumbnails