Karışık yeşillik ile başladık. Malzemeler taze ve lezzetli. Özellikle Adana bölgesinde sıkça rastlanan taze nane yaprakları Tike'de de servis ediliyor ve çok iyi ediliyor.
Sıcak pofuduk pide önce kokusu , sonra tadı ile gönlümüzü fethetti. Tabi yanlız olmaz...Yanında tereyağı
ve tulum peyniri ile yemek öncesi ziyafet.
Gavurdağı salata da malzeme çeşidi ve lezzet açısında harika. Ceviz çok yakışıyor...
Fındık lahmacun ve peynirli pide ikilisi enfes!!! Bu peynire bayıldım.
Fıstıklı kebap fikir olarak çok sıcak gelmese de tadına bakınca görüşümüz değişti. Fıstık etin tadını geliştirmiş , denememiş olanlar denesin derim!!
Benim tercihim Adana kebap. Acısı kararında , yağı ölçülü , lezzeti ölçüsüz :)
1 yorum:
Çok güzel yerler gezmişsiniz gerçekten, bide istanbul'da en güzel nohut pilav nerde yenir acaba, bunuda takip etseydiniz dahada güzel olurdu...
Yorum Gönder