9 Haziran 2010 Çarşamba

NİZAM USTA OLTU KEBAP - ANKARA

Sevgili okurlarımızdan Ümit'in tavsiyesiyle Siteler'de Nizam Usta'dayız. Bakıyorum da bu blog Oltu ( Cağ ) kebabı düşkünleri için oldukça faydalı bir yer haline geldi . Burası Ankara'da gittiğimiz 5. yer , hemen ardından 6. yazılacak!!

Nizam Usta Sitelerin girişindeki ilk cadde olan Demirhendek Caddesi üzerinde. Arka tarafta anayoldan da girişi mevcut ama orada park yeri sıkıntısı var. Siz en iyisi iç taraftan gelin. Önündeki otoparkını kullanabilirsiniz.

Ahşap dekorasyon biraz ağır. Duvarlarda halılar , tespih vb. objeler. Ama bu alacağınız lezzeti etkilemez. Değişmez sahne karşınızda!!
Acılı ezme vasat. Acısı kuvvetli , dikkat!! Salata vasatın altında.
Soğan öğle saatinde bize hitap etmiyor , geri gönderdik.
Gelelim başrole. İşte Nizam Usta'nın meşhur Cağ kebabı. Bu etin en sevdiğim tarafı geceden yapılan terbiyenin etin içine işleyen tadı , kekik ve soğan aroması. Nizam Usta'nın Cağ'ında bu lezzeti çok net alıyorsunuz. Gerçekten leziz bir Cağ bu , teşekkürler Ümit.

Az salata , 2 şiş Cağ ile doyduk. Sevenlerine duyuralım , Nizam Usta'yı ihmal etmesinler. Hakediyor. Hesap 15 TL.


Nizam Usta Oltu Kebap
Demirhendek Caddesi No:166
Siteler Ankara
Telefon : 312 - 353 24 52

8 yorum:

MMO dedi ki...

Biz de Çetin Emeç'e yakın bir oltu kebapçısına gitmiştik, belki yazmış olabilrsin önceden.. böyle bol ahşap, ortada havuz gibi bir konsept var galiba bunlarda. :)
Afiyet olsun, Ulus taraflarında da gün pideye gidin bi ara. :)

Oburcan dedi ki...

Gideriz :)

Oburcan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Serpil S dedi ki...

Baba tarafından Erzurumlu olmama rağmen yazdıklarınızı okuyana kadar bu kebapla ilgim yoktu.Şimdi denemek lazım diye düşünmeye başladım.Ama en iyisine gitmek isterim.Hangisini önerirsiniz?

Oburcan dedi ki...

Serpil Hanim, Cag kebabi icin benim tercihim Ankara Kalesi'nin yakininda bulunan Sadik Usta olacaktir. Bugune kadar yediklerimin en iyidir.

E dedi ki...

Bir arkadasim Gunduz usta veya Coskun Usta diye birisinden bahsederdi ama neresi oldugunu unuttum. Ankara'ya gelince oraya gitsem nasil olur? Ne dersiniz? :)

Adsız dedi ki...

işte sağduyulu bir blog sahibi:)))plastik ördeklihavuz hakkında ne düşüneceğinizi merak ediyodum.afiyet olsun.ümit

Oburcan dedi ki...

Sevgili Ümit ,
plastik ördekli havuza bayıldım :) , dekorasyonda yeni bir çığır açmışlar :)) Mekan tavsiyelerini bekliyorum...

Sevgili E ,
arkadaşınız iyi biliyor anlaşılan,Gündüz Usta Ankara'da Oltu kebabın önde gelen ustalarındandır. Yeri bana biraz uzak olduğu için henüz gidemedim ama listeye aldım , ek kısa zamanda gideceğim. :)

Oburcan

ShareThis

Related Posts with Thumbnails