26 Aralık 2010 Pazar

IBIS OTEL - KAYSERİ

Accor grubu bünyesinde faaliyet gösteren Ibis otellerini severim. Tüm dünyada oldukça yaygındır. Yer seçimleri hep aynı kriterler gözetilerek yapıldığı için nereye giderseniz gidin , yakınınızda mutlaka bir Ibis vardır.  Havaalanı ve tren istasyonu yakınında veya şehir merkezinde. Standart , sade ama fonksiyonel dekorasyonu , kullanmadığınız hizmetlere para ödememeniz nedeniyle hesaplı fiyatları ile bulunduğu her yerde iyi bir alternatiftir.  
Lobi ve resepsiyon alanı aydınlık , temiz ve şık. Arka alanda ise restoran bölümü var. Sabahları kahvaltı burada. Otelde bellboy yok , bavulunuzu odanıza kendiniz götüreceksiniz. Oda servisi de bulunmamakta. Ancak restoran 24 saat açık , yemeğinizi istediğiniz zaman burada alabilir veya odanıza götürebilirsiniz.

Koridorlar bende gemideyim hissi uyandırdı , az sonra kamarama gireceğim!!
Dediğim gibi sadelik ve fonksiyonellik otelin genel anlayışı. Tüm odalarda "french bed" standart. Otelde kablosuz internet sadece lobide. Odalarda ücretsiz internet mevcut ancak kablodan bağlanmanız gerekiyor.
Mini barda 2 adet su var. LCD televizyon , küçük bir dolap ve kasa da mevcut.
Banyoda duşakabin var. Klozetin anlamsız derecede yüksek olduğunu belirtmem lazım.
Ayrıca odada 1 adet su ısıtıcı  , çay ve kahve kullanıma hazır , sizi bekliyor.
Odadaki bazı kartlarla çevresel mesajlar veriliyor. Bununla su ve deterjan tasarrufu da amaçlanmış tabi.
Menüden beğendiklerinizi sipariş verebilirsiniz ama yiyebilmek için giriş kattaki restorana gitmeniz şart.
Kahvaltı açık büfe. Çeşit olarak çok zengin diyemem ama kesinlikle vasatın üstünde. Zeytin hariç tüm malzemeler lezzetli.
Ibis Otel , orta segmentte paranızın karşılığını en iyi alabileceğiniz otellerden. Oda fiyatları sezonsal olarak değişmekle birlikte 79-99 TL civarında. Kahvaltı ekstra , açık büfe kahvaltı 15 TL.

Ibis Otel
Yenipervane Mahallesi
Kocasinan
38110 Kayseri
Telefon : 352 - 207 3030
http://www.ibishotel.com/gb/home/index.shtml

4 yorum:

E dedi ki...

anladim ben seni.gec saatlerde yemek yaziyorsun ve yayinliyorsun diye millet oyle ustune gelince sen de bu yaziyi yazdin.eh haksiz sayilmazsin.bakalim buna ne diyecekler :D

todor dedi ki...

yazı bugün (pazar) olacaktı, gece yayınlamışsın.

Adsız dedi ki...

Buna bari ben yorum yapayim :)

Ben de yurt disinda bu otelde kaldim. Gercekten mobilyalar vs her sey ayni. Kaliteli bir yer. Ben de herkese tavsiye ederim, hatta bir hocama tavsiye ettim, Almanya'da, O'da cok begenmis.

Yalniz yurt disinda fiyatlar, rakamlar bakimindan ayni, yalnizca yaninda euro yaziyor :)

Kahvalti, 7 ama iste 7 euro :) Oda fiyatlari da ayni sekilde. Yalniz burada "odayi" aliyorsunuz, reservasyon yaparken dikkat edin ki, iki kisi iseniz, cok avantajli.

Ama yine de "ogrenci isi" degil, zaten bu blog da "ogrenci isi" degil :)

(Bu cumleleler, Oburcan ogrenci isimli bir blogun yayin hayatina baslamasinin belki bir isareti olur ? :) )

Tavsiyeniz icin tesekkurler,

Gul

Oburcan dedi ki...

Todor,
gece gece üzmek istemedim sizi :)

Gül,
blogun neden öğrenci işi olmadığını merak ettim!!
Oburcan öğrenci versiyonunu takiben Oburcan for beginners - intermediate ve advanced serileri gelebilir diye düşünüyorum :) süper fikir. Cin Ali veya Ömercik serisi gibi sürer gider :))

ShareThis

Related Posts with Thumbnails