16 Ekim 2010 Cumartesi

CANTEEN CAFE - İZMİR

İzmir seyahatinde son durağımız Canteen Cafe. Alsancak'ta ve genç nüfusun çoğunluğuna bakarak söylüyorum , oldukça gözde bir mekan.
Sokakta ağaçların altında oturuyoruz. Yanımızdan gelen geçen derken zaman geçiyor , insan sıkılmıyor :)
Menü geniş. Et ve tavuk yemekleri , krepler , burgerler , pizzalar ve daha pek çok şey.
Eşim Canteen Kebap istedi. Kibrit patates , parça et ve üstünde sos. Et yumuşak ve lezzetliydi. Patatesle birlikte uyumlu ancak üstündeki domates sosun lezzeti zayıf , kaybolmuş. Biraz tuz , baharat ve çok az şekere ihtiyacı var. Ancak malzeme kalitesi ve miktarı tatmin edici.
Benim tercihim Meksika usulü tavuk. Ancak burada bir karışıklık yapılmış. Meksika usulü tavuk soya soslu geldi. Ya isminin değişmesi lazım ( Uzakdoğu usulü tavuk ) ya da reçetesinin. Üstüne paketten çıktığı haliyle serpiştirilmiş Pınar burger peyniri bana fazlaca özensiz geldi. Sonuçta ismiyle , cismiyle ve tadıyla tatmin edici bir yemek değil.
Yemekler bizi mest etmese de ortam olarak Canteen çok eğlenceli. Çok geniş bir kokteyl menüsüne sahip olduğuna da belirteyim. Bence Canteen kahvaltıdan gece atıştırmasına kadar günün her saati gidilecek güzel bir mekan.
Son sözüm İzmir'li kızlara : Adına şarkılar yapılmış , güzelliği tüm ülkeye yayılmış güzel kızlar : şu UGG illetinden kurtarın kendinizi lütfen. Güzel bacakların altında "big foot" ayakları olmuyor , olmuyor , olmuyor!!! :)

Canteen Cafe
Mustafa Bey Caddesi
1386. Sokak No:6/C
Alsancak İzmir
Telefon : 232 - 463 77 63

6 yorum:

E dedi ki...

İzmirli bir bayan olarak teşekkür ederim Oburcan.Ugg konusunda sana katılıyorum yakışmıyor:)

Oburcan dedi ki...

Rica ederim İzmir can'dir :))

Adsız dedi ki...

If you are open to having a guest blog poster please reply and let me know. I will provide you with unique content for your blog, thanks.

Oburcan dedi ki...

ok , why not? :)

Egeden Tarifler dedi ki...

Merhaba, sitenizle yeni tanıştım, özellikl geniş yer ayırdığınız İzmirle ilgili yazılarınızı ilgiyle okudum. Gastronomik seyahat keyifli, ellerinize sağlık :) İzmir'den sevgiler.

Oburcan dedi ki...

Ege teşekkür ederim.
Bir Ankaralı olarak yoğun Alaçatı içeren bir yaz oldu. Çok memnun da oldum hani :)
2011 yazında tekrar inşallah!!

ShareThis

Related Posts with Thumbnails