6 Şubat 2010 Cumartesi

NUM NUM - ANKARA - 2. BÖLÜM

Num Num'ı hatırlarsınız , dünyalar güzeli bir mekan. Artık evimizin dibine de açılmış ki , yaşadık mı yandık mı bilemeyeceğim :) Haftasonu akşam keyfimizi biraz daha parlatmak için Num Num'a yemeğe gittik ancak vakit biraz geç olduğu için az ve öz seçim yaptık.
Eşim cheesebuger isteyerek beni şaşırttı. Genelde bira ve burger ikilisi benim favorimdir. Gelen tabak çok cazip görünüyor. Burger bol malzemeli , marulu , turşusu , soğanı harika. Yanında bol patates kızartması ve coleslaw ile birlikte çok harika. Coleslaw bizde pek bilinmez ve hemen hemen hiçbir yerde bulunmaz ama Amerikalıların hediyesi bu salata hafif tatlı lezzetiyle kesinlikle tadılması gereken bir salata. Burger'in köftesi de çok lezzetli. Kömür ateşinde pişmemiş olmasına rağmen ızgara tadı var , hayret ve helal!!
Benim tercihim fırında mozarella ve jambonlu tavuk oldu. Yanında domates soslu spagetti ile servis ediliyor. Tavuk lezzetli ve tam kararında pişmiş. Üstündeki jambon ve mozarella ise lezzet olarak zayıf kalmıştı , tatlarını alamadım. Spagetti'nin domates sosu da bildiğimiz domates sos. En azından içine az fesleğen konarak tadı kuvvetlendirilebilirdi. Tavuk çok mutlu etmedi.
Num Num fiyatları belli. Burger 17 TL , tavuk 20,5 TL. Limonata içerek 45 TL ödedik. Bir Burgersever olarak Num Num bizi çok mutlu etti. Diğer burger çeşitlerini tatmak için sabırsızlanıyorum.
Num Num
Gordion AVM
Çayyolu Ankara
Telefon : 312 - 236 75 45

7 yorum:

Deniz dedi ki...

Ben de bir keresinde değişiklik olsun diye o jambonlu tavuktan söylemiştim, gerçekten de son derece standart bir yemekti. Bakalım menüden düşecek mi.

C dedi ki...

Ben acikcasi num num'u yemek konusunda cok basarili bulmuyorum. Aksamlari alisveris yaptiktan sonra otourup aperatif bi seyler yiyip guzel seyler icmek icin cok guzel bir yer. Ama yemekleri icin ayni seyi soyleyemem. Fiyatlari big chefs gibi restorantlarla ayni olmasina ragmen yemeklerinin kalitesi cesitliligi sunumu onlarin cok gerisinde. Bir keresinde arkadasim tavuk sis istemisti. Hic bir ozelligi olmayan ve haketmedigi kadar pahali olan bir yemekti. En son gittigimde ben de balzamik soslu tavuk denemistim o da aynen boyleydi..
Bu arada blogunuzu takip ediyorum, hergun bilgisayari acinca bakiyorum yeni bir sey eklemismisiniz diye, umarim devam eder incelemeleriniz inanin cok eglenceli ve faydali oluyor

Oburcan dedi ki...

Takip için teşekkür ederim. Elimden geldiğince değişik yerlere gitmeye çalışıyorum.Bu arada sizden gelecek mekan önerilerine de açığım :)

C dedi ki...

Asıl biz sizlerin sevgililer günü için akşam yemeği önerilerinizi bekliyoruz :)

Oburcan dedi ki...

Düşünüyorum , Çarşamba günü listeyi yayınlarım.

drosera dedi ki...

Panora Num Num özellikle terasıyla Gordion'a göre olarak çok daha ferah bir mekan. Porsiyonlar büyük fakat yemekler sıradan. Yine de yaz akşamlarında kendi yaptıkları buzlu çay ve mojito denemeye değer. bir de şu doğum günü kutlamaları olmasa :)

Oburcan dedi ki...

Ben de bu tür yerlerde doğumgünü kutlamalarına sinir oluyorum!!!!!

ShareThis

Related Posts with Thumbnails