16 Şubat 2010 Salı

SWISSOTEL - ANKARA

Bu sene de Sevgililer Günü'nü tüm yurtta , KKTC'de ve dış temsilciliklerde coşkuyla kutladık :) Aziz Valentin sağolsun. Geleneksel Sevgililer Günü akşam yemeği konseptini değiştirmek için arkadaşlarla birlikte 1. Geleneksel Sevgililer Günü Brunch'ını başlattık :)

Brunch için tercihimiz Swissotel. Saat 11:30'da başlaması bizi biraz zorladı ama dayandık!! Çok geniş uçsuz bucaksız bir büfe vardı diyemeyeceğim ama zaten o kadar büyüğü de biraz anlamsız ve gereksiz oluyor. Ama tadına baktığım herşeyin çok kaliteli ve lezzetli olduğunu söyleyebilirim.

Çıta petek bal harikaydı.Ayrıca kesmekle uğraşmak istemeyenlere tabaklarda hazır kesilmiş halde konmuştu. Hemen yanında kaymağı da tatmamak olmaz herhalde. Füme et ve salam çeşitleri her ne kadar sağlığa zararlı olsalar da bir o kadar lezzetliler. Somon füme , arnavut ciğeri , terin ve pesto soslu mozarella peyniri en lezzetli köşelerden biriydi. Dolma tabağı çok zengin . Suşi corner çok gerekli midir diye soracak olursanız bu soruyu suşilerin tadına baktıktan sonra cevaplamanızı öneririm. Brunch'ın en fazla talep gören köşesiydi diyebilirim. Böyle bir büfe tatlısız olmaz diyenlere kesinlikle katılıyorum. Tatlı köşesi de çikolata şelalesi olmadan olmaz. Hemen yanında duran meyveleri akan çikolatayla kaplamak ayrı bir keyif. Tatlılar çok çeşitli , kabak tatlısından tart'a kadar değişik mutfaklardan değişik tatlıların en güzel örnekleri bunlar. 11:30'da başlayıp 3'e kadar süren uzun , lezzetli , neşeli ve güzel bir brunch oldu. Resimlerini alamadığımız diğer yiyeceklerden ( peynirler , zeytinler , reçeller , marmelatlar , omletler ) özür dilerim. Onları da seneye inşallah. Swissotel'in Executive Chef'i Halil Yılmaz ve ekibine teşekkürler ederiz , ellerine sağlık. Güzel bir Pazar gününün reçetesi burada , sizleri de bekleriz. Kişibaşı ücret 55 TL.

Swissotel

Jose Marti Caddesi

Yıldız Ankara

Telefon : 312 - 409 30 00

http://www.swissotel.com.tr/ankara/

Hiç yorum yok:

ShareThis

Related Posts with Thumbnails