30 Eylül 2009 Çarşamba

PİDEMİZ - ANKARA

Pide konusunda iş Karadeniz pidesine gelince akan sular durur.İyi bir Karadeniz pidesi gibisi yoktur.Açıkçası Ankara bu konuda çok şanslı değil.Karadeniz pidesi yaptığını iddia eden birçok yerde yedim ancak özlenen lezzeti bulamadım.Bugün de bu konuda faaliyet gösteren Pidemiz'in Cepa şubesindeyiz.Her ne kadar alışveriş merkezlerinin food court'larında yemek yemeyi ve mekan tanıtmayı çok sevmesem de bu seferki mecburiyetten oldu.Bakalım neler var.

Pidemiz'de Karadeniz pidesi çeşitleri mevcut.Açık ve kapalı pideler arzuya göre kıymalı,kuşbaşılı,kavurmalı,peynirli,vejetaryen,ıspanaklı,tavuklu,pastırmalı ve karışık gibi çeşitlerde servis edilebiliyor. Fiyatlar 6-9 TL arasında. Benim tercihim yarısı peynirli yarısı kıymalı kapalı pide.
Pidenin dışı çok çıtır çıtır.Tam kıvamında.Peyniri fazla tuzsuz,tadı silik kalmış,kaybolmuş gitmiş.Kıymalı pide ise oldukça başarılı.

Arkadaşım açık karışık pide denedi.Görünüşü pizza gibi.Ama malzemesi doyurucu ve lezzetli.
Sonuç olarak Karadeniz pidesi derseniz yakın ama tam Karadeniz pidesi diyemem.Ama canınız lezzetli ve çıtır çıtır bir pide çektiyse iyi ve ekonomik bir alternatif olabilir.
Pidemiz
Cepa AVM Ankara
Telefon : 312 - 219 6 333
Balgat
Dr.Sadık Ahmet Cad. No:21/A
Balgat Ankara
Telefon : 312 - 285 7 333
M1 AVM
Selçuklu Konya
Telefon : 332 - 265 1 914
Kule Site AVM
Selçuklu Konya
Telefon : 312 - 332 - 235 4 555
Kipa AVM
Mersin
Telefon : 324 - 341 2 525

3 yorum:

nuri ayma dedi ki...

ben pidelerini pek beğenmedim. kuşbaşı da kıymalı da lezzetsizdi. fiyatları da pek uygun sayılmaz.

Adsız dedi ki...

ben selma bende pidemiz cepada kapali kıyma yedim mükebbeldi umarim hep böyle devam eder bazen yedimiz yerde her zaman aynı olmuyor ama ben yedigim kapalı kıyma için bütün pidemiz cepa için tşk ustalarina da ellerine saglık diyorum

Adsız dedi ki...

BEN CEM EVET BENDE PİDEMİZ CEPADA KAPALİ KIYLALI VE SEBZE BAHÇESİ DENEDİK EŞİMLE BERABER MÜKEMELDİ SEMA HANIM GİBİ BENDE BÜTÜN PİDEMİZ ÇALIŞANLARINA TŞK EDER VE USTALARINDA ELLERİNE SAĞLIK

ShareThis

Related Posts with Thumbnails