26 Eylül 2010 Pazar

TRIBECA - ANKARA

Cumartesi sabahı Tunalı civarındayım. Kahvaltı seçeneklerim arasında karar vermekte zorlansam da nihai karar Tribeca. Hava güzel. Dışarıda oturuyorum. Kahvaltı tabağı söyledim. Çay önceden geldi. Yanında minik kakaolu kurabiyeleri güzel.
Kahvaltı tabağı göze hitap ediyor. Domates ve salatalık itinayla dizilmiş. Jambon ve kaşar peyniri sırtını ekmeğe vermiş yatıyor. Ekmek yerine bagel istedim , iyi de oldu. Bagel'in tadı çok güzel. Beyaz peynir ve krem peyniri kaliteli. Bal lezzetli , reçel ve zeytinler vasat. Malzeme çeşidi çok değil ve ne yazık ki hiçbiri akılda kalıcı bir iz bırakmadı.
Kahvaltı tabağına 3 bardak çay dahil , Türk kahvesi hariç. Alaçatı etkisinden olsa gerek , sakızlı Türk kahvesi istedim. Kahvede bir fark yaratmışlar , yanında gelen 1 bardak buzlu su içine sakız macunu konmuş. Hoş bir detay.

Kahvaltı tabağının zengin olmaması dert değil ama malzemelerin ayırt edici tadının olmaması dert. Bu tabak 17 TL ve haketmiyor. Tribeca'ya gidecekler gün içinde diğer lezzetlerini denese daha iyi olur. Ankara'da diğer Tribeca şubeleri Panora AVM , Filistin Sokak ve Zirvekent.

Tribeca
Bestekar Sokak No:86/A
Kavaklıdere  Ankara
Telefon : 312 - 427 08 70

2 yorum:

Karma Has kicked My Ass dedi ki...

Tribeca'nın pizza çeşitleri çok güzeldir.

Oburcan dedi ki...

O zaman bir de pizza seferi yapmam gerekecek!!!

ShareThis

Related Posts with Thumbnails