3 Eylül 2010 Cuma

TATİLDEYİM - VOL.2


Malum bayram geldi çattı. Deniz tatili için yılın son fırsatı. 1 hafta Alaçatı ve Çeşme civarında olacağım. Herkese şimdiden iyi bayramlar. Dönüşte görüşmek üzere.

9 yorum:

Basak dedi ki...

Sevgili Oburcan;

O zaman lütfen (ama lütfen)bu seferki Alaçatı ziyaretinde Alaçatı'nın efsanevi restoranı Agrilia'da yemek ye. Ne seçersen seç, hiç birinin tadına doyamayacaksın... bizim tavsiyelerimiz buğday salatası, granyoz balığı, Lomo (iştah durumuna göre küçük veya büyük gramaj olabilir). Ve illaki menüdeki tüm tatlılar (ayırt edemedim, hepsi birbirinden güzel, ille birini seç dersen çikolata kaplı incir diyebilirim ama yine de diğerlerine haksızlık etmiş olabilirim:)

ankaraguclufatih dedi ki...

İyi tatiller, güle güle git güle güle gel. Benim beklediğim mekanları unuttun herhalde abi, fatih bakkalı, yaşar usta, meşhur kavurmacı v.s.beklemekteyim.

lifegoeson dedi ki...

oburcan,olmadı bak şimdi bu sana bayramda babaocağı yöresel tadlar yakışırdı bence :))
iyi tatiller...

Karma Has kicked My Ass dedi ki...

İyi yolculuklar :) Bol bol yemek yazısıyla birlikte bekleriz :)

Oburcan dedi ki...

Tesekkur ederim Fatih. Senin mekanlari unutmadim ve buyuk mahcubiyet icindeyim. Donunce beraber gideriz artik :)
Selamlar. İyi bayramlar

Oburcan dedi ki...

Lifegoeson, Ege cizgimiz bayramda da surecek :)

Curious Global Cat , hangi aksam nerede ne yenecegi simdiden belli. Donuste guzel yazilar olacak diye dusunuyorum.

İyi bayramlar arkadaslar

Oburcan dedi ki...

Basak cok yasa,
Agrilia listemde 1 numara zaten :)

Alev dedi ki...

Oburcan,

Geçen Alaçatı çıkartmanda Agrilia'yı görmeyince oranın keyiflerinden mahrum kaldığın ve bizler de senden o keyifleri okuyamadığımız için üzülmüştüm. Neyse kısmet bayramaymış. Kalabalık olacaksanız önceden rezervasyon yapmanızı öneririm. 1-2kişi ise sorun olmaz diye tahmin ediyorum. Eğer rezervasyon yaptırırsan, olurda gidemeyecek olursan, rezervasyonunu iptal ettirmeyi unutma. Agrilia'nın bu konuda bir kara defteri var bilesin. Heyecanla yorumlarını ve gözlemlerini bekliyorum. Agrilia geçen sene sonunda taşındı "piyasa" caddeden sonuna kadar aşağıya inince mezarlığın karşısında. Artık kahvaltıyı mı tadacaksın yoksa diğer yemekleri mi merak ediyorum bence ikisini de denemelisin. Kahvaltısı zaten senin sevdiğin tarzda. Diğer yemeklerden Başak'a aynen katılıyorum. Tatlıların hepsi, lomo, gronyoz........

Alev
akvaryumdaikibalik

Oburcan dedi ki...

Alev bu yarali bilgiler icin cok tesekkur. Gecen sefer Agrilia yetismedigi icin gidememistim. Ama bu defa affetmeyecegim.
Selamlar

ShareThis

Related Posts with Thumbnails