15 Eylül 2010 Çarşamba

RADISSON BLU RESORT & SPA - ÇEŞME - İZMİR

Bayram tatili için Çeşme Radisson Blu'dayız dostlar.  Hava güzel , deniz harika. Çeşme'yi anlatmaya hacet yok. Bize düşen otelden bahsetmek kalıyor sadece.
Radisson Blu (eski ismiyle Radisson SAS) , Radisson otellerin ABD dışındaki genel adı. Türkiye'de İstanbul , Ankara ve Çeşme'de mevcut. Oda&kahvaltı konseptiyle çalışan otelde SPA merkezi , açık ve kapalı yüzme havuzu , termal havuz , tenis kortları , fitness salonu , yüksek hızlı internet bağlantısı (havuz ve deniz kıyısı dahil) gibi hizmetler var.  İş toplantıları için de gerekli toplantı salonu ve donanımlarına sahip.

Kahvaltı açık büfe ve Element Restaurant'ta.
Kahvaltının en özel lezzetini sona bıraktım. Bu muffin'ler , özellikle çikolatalı olanlar muhteşem. Anne keki seviyesinde. Çikolata taneleri yetmezmiş gibi içi kızılcık marmelatı dolu!!!!
Vanilyalı ise çikolata dolgulu!!
Bunlara ilave olarak sevdiğiniz şekilde yumurta ve omlet çeşitlerini yaptırmanız mümkün. Ayrıca her sabah waffle ve pancake şansınız da var. 

Kahvaltı sonrasında bizim tercihimiz deniz , isteyene kocaman havuz. Ön taraftaki dairesel havuz ise çocuklar için.
Sahildeki Sands Beach Bar'da gün boyu yiyecek ve içecek servisi var , uzaklara gitmeye gerek kalmıyor.

Bayram nedeniyle tamamı dolu olan otel yine de gayet rahat ve konforluydu. Hiçbir yerde sıra bekleme olmadı , hizmetler bir an olsun aksamadı. Tebrikler.

Çeşme'deki tatilinizi daha keyifli bir hale getirmek için Radisson Blu tercih edilir. Fiyatlar sezonsal olarak değişiyor. Doğal olarak bu tip bayram tatilleri ve haftasonlarında fiyat yükseliyor. Internet sitesinde oda tiplerini , boş oda durumunu ve günlük fiyatları detaylı olarak görebilirsiniz.

Radisson Blu Resort & SPA
Altınyunus Mah.
3435 Sokak No:25
Çeşme  İzmir
Telefon : 232 - 455 45 00

4 yorum:

MMO dedi ki...

Otel, özellikle de kahvaltı çok güzel görünüyor Oburcum. Pek güzel olmuş, darısı başımıza. :)

Oburcan dedi ki...

Amiiin :)

Evren dedi ki...

Otel kaliteli görünüyor. Bir dahaki tatilde tercih edilebilir.
Bu tür yerlerdeki tek sıkıntım olan havuz/deniz kenarında erken gidip havlu atarak yer kapma savaşları var mıydı acaba? :)

Oburcan dedi ki...

Çok iyi nokta Evren,teşekkürler,unutmuşum. Havuz ve deniz kenarında temiz havlu arabaları var,havlu kartsız ve limitsiz havlu alabiliyorsun.HArika!!!

ShareThis

Related Posts with Thumbnails