25 Eylül 2010 Cumartesi

EV'DEYİZ - ANKARA

Öğle yemekleri çalışan kesim için genelde sıkıntı olur. Fast food yemek çoğunun işine gelmez , ev yemeği arayışı sürer gider. Semih'in ( http://www.loplopculer.com/ ) yoğun Ankara seyahatleri nedeniyle portföyü bayağı genişledi. Ev'deyiz de onun tavsiyesi.
Balgat'ta ara sokakta şirin bir yer. Bayanların hakim olduğu bir işletme. Tüm yemekler bayan elinden çıkıyor ve günlük olarak yapılıyor.
Ezogelin çorba ile başlıyoruz. Annemin çorbasına benziyor. Kıvamı çok iyi , malzemesi zengin.
Karnıyarık çok sevdiğim bir yemektir. Patlıcan güzel kızartılmış , iç malzemesi lezzetli. Ben biraz salçalı severim. Bu tam sevdiğim gibi.
 Pilav tereyağlı ve tane tane.
Fırın sütlaç tam not alıyor. Karadeniz'de yediklerim seviyesinde.

Ev'deyiz benim için iyi bir alternatif. Gelecek haftadan itibaren Çukurambar'a taşınacak ofisimize oldukça yakın. Tamamen günlük tencere yemekleri yapıyorlar ve gördüğüm kadarıyla hepsinin hakkını veriyorlar. Fiyatları ortalama düzeyde. Bu yemek için 14 TL ödedim.

Ev'deyiz
Ceyhun Atuf Kansu Caddesi
10. Sokak No:3
Balgat  Ankara
Telefon : 312 - 473 04 94

4 yorum:

Adsız dedi ki...

yazdığınız gibi bende balgatta çalışan bir kişi olarak hergün acaba ne yesek diye düşünürüm.burası ofisimize yakın ama bilmediğim bir yer.benim için çok degerli bir yer oldu teşekkür ederim.yeni ofisiniz hayırlı olsun

Oburcan dedi ki...

Rica ederim.Umarım beğenirsiniz,işinize yarar.Bizim yeni ofis Konya yolunun diğer tarafında ancak 5 dakika mesafede olduğu için şahsen ben Ev'deyizi kullanırım diye düşünüyorum.Teşekkürler.

Löplöpcü dedi ki...

Valla burası bence öyle oscarlık bir yer değil ama bıkmadan usanmadan seyrettiğimiz kemal sunal filmi gibi bir yer. her gün farklı yemek çıkıyor, ayrıca bayanlar işlettiğinden dolayı bir nazeket ve sükunet hakim.
Obur kardeş, sahalara geri döndüm, yeni bir yazı yayınladım. Artık her hafta bir yazı var, söz!

Oburcan dedi ki...

Sağol Semih. Yazılarını bekliyoruz,arayı açma bu kadar!!
Ofisleri yakınlaştırdık artık :)

ShareThis

Related Posts with Thumbnails