8 Eylül 2010 Çarşamba

BALIKÇI HASAN - DALYANKÖY - İZMİR

Hayatimda yedigim en saglam kaziklardan biri bu aksam Balikci Hasan'da vuku buldu. Dalyan'da bulunan Balikci Hasan bu civarin en unlu yerlerinden biri, belki ilk 3'te gelir. Sutte levregi meshur. Bunu ben yazmadim, anli sanli "gurme"lerimiz yazmisti. Simdilik bu kadar, devami ve ayrintilari haftaya yazacagim. Ama su kadarini bilin; Balikci Hasan'a gidecekler tekrar dusunsun,cuzdani saglam gitsin, arabasini goturmesin!!!!
Herkese selamlar

5 yorum:

ankaraguclufatih dedi ki...

Senin dediğin gürmelerin sayfalarını incelersen eğer, yarısı ücret karşılığı yaptığı kesin diye düşünüyorum. Nerden çıktı şimdi bu diyeceksin, bir mekan önermiş, yazının sonunuda gelince benden selam söylemeyi unutmayın v.s.cümleler kullanmış. Şimdi ben senin tavsiye ettiğim bir mekana gidicem birde oburcan arkadaşın selamı var diyecem. Buna benzerler çok blogları karıştırırsan fark edersin.

Oburcan dedi ki...

Bloglarda yazilarin cikmasi en onemli pazarlama faaliyeti bence. Tabi otesi blogcunun vicdanina kalmis.

fuat gencal dedi ki...

İYİ BAYRAMLAR
Ramazan bayramınızı tüm kalbi duygularımla tebrik eder. Nice bayramlara ailenizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde erişmenizi Mevlam'dan niyaz ederim.

Sevgi ve Saygılarımla.

Adsız dedi ki...

Oburcan Bey,
Dalyan a gitmenize uzuldum keske Sifne deki Ferdi babaya gitmis olsaydiniz balik yemeye....Hem paraniza degerdi mutlu kalkardiniz...
Alacati da ki Agrilia ya mutlaka ugrayin yemeklerden entre olarak bir kalamar yemenizi oneririrm. Ana yemek te Lomo et ustune de kendi imalatlari olan profitrol de nefes kesiyor. Tabii agirlik cokuyor ve ucretler cok makul...
mekan da Alacati sokaklarinin aksine cok sessiz ve huzurlu..
basarilar,
Gulfem Kessler

Oburcan dedi ki...

Gulfem Hanim,
Agrilia'ya gittim ve cok begendim :)
Bu hafta tum yazilari yazacagim. Alacati hakkinda tavsiyelerinizi beklerim.
Ilginize tesekkurler
Oburcan

ShareThis

Related Posts with Thumbnails