3 Ağustos 2010 Salı

HASTAYIM

Ankara'da hava 38 , benim ateş 38,5 derece ve üşüyorum!! Bir süre yazamayacağım dostlar. "İstemezük , yazı isterük" diyenler için FDA onaylı 4 günlük rapor aldım , arzu edenlere gönderebilirim :)
Dönüşte arayı kapatacağım , söz!!
Herkese sağlıklı günler
Oburcan

18 yorum:

ankaraguclufatih dedi ki...

En kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle geçmiş olsun abi.

Oburcan dedi ki...

Teşekkürler Fatih

lifegoeson dedi ki...

Çok geçmiş olsun ,acili çorba bana hep iyi gelmiştir.gerçi bu sıcakta nasıl içilir, ama denemeye değer.bol dinlenme, protein ve eşinizin ilgisiyle kısa sürede atlatırsınız insallah...

Oburcan dedi ki...

Tavsiyeler için teşekkürler.Reçete iyiymiş,deneyelim bakalım :)

Adsız dedi ki...

göz şikayetleri de var mı bilmiyorum gerçi ama muhtemelen klimaya bağlıdır.geçmiş olsun ve hoşgeldiniz .ümit

Adsız dedi ki...

göz şikayetleri de var mı bilmiyorum gerçi ama muhtemelen klimaya bağlıdır.geçmiş olsun ve hoşgeldiniz .ümit

Oburcan dedi ki...

Teşekkürler Ümit.
Ben de klimaya bağlı olduğunu düşünüyorum,haftasonu aşırı sıcaklarda klimaya fazlaca maruz kalmanın kaçınılmaz sonucu işte.Geçecek elbet!

Adsız dedi ki...

geçmiş olsun

Oburcan dedi ki...

teşekkürler

todor dedi ki...

çok geçmiş olsun.
umarım bir an evvel yazılarınıza dönersiniz

Oburcan dedi ki...

teşekkürler,
ben de bir an önce kalkıp gezmeye başlamayı istiyorum. Yiyelim ki güçlenelim değil mi ama!!!

Löplöpcü dedi ki...

geçmiş olsun kardeşim

Oburcan dedi ki...

Sagol Semih'cim

Adsız dedi ki...

selam ANKARA DA YEMEK MEKANLARI ARARKEN TEADÜFEN ZENGİN OLAN SAYFANI BULDUM ÇOK SEVİNDİ ÇÜNKÜ HERKES YEMEK KONUSUN DA FARKLI BİŞEY SÖYLER SAYFANI İNCELEDİĞİM DE SENİN 1 DEĞİL BİR ÇOK NOKTAYA ODAKLANDIGINI FARK ETTİM GEZİ BLOGLARI GENEL DE YAVAN GELİR AMA SEN DAMAK LEZZETİNDE Kİ KALİTE TADIN DA GÜZEL BİR ŞEY ÇIKARMIŞSSIN TEŞŞEKÜRLER.İSMİM ESRA ANKARA DA YAŞIYORUM BU PAZAR ARKADAŞLARIM VE EŞİM İLE KAHVALTI YAPMAYI PLANLIYORUZ BİKAÇ ALTERNATİF SUNARSAN ÇOK SEVİNMİŞ OLURUM YANLIZ LİVA TARZI YERLER OLMAZSA ÇOK SEVİNİRİM ÇÜNKÜ OKADAR ÇESİTE RAĞMEN HİÇ LEZZETLİ VE ''TEMİZ''DEĞİLLER.GEÇMİŞ OLSUN DİLİYORUM.

Oburcan dedi ki...

Esra, guzel sozler ve gecmis olsun dileklerin icin tesekkur ederim. Haftasonu kahvaltisi icin benim tek tavsiyem olacak: Cesni Konagi. Blogda var. Yeri uzak gelirse de gelsin, inan bana deger. Onun disinda Odtu Eymir tesisleri diyebilirim. Sevgiler
Oburcan

Adsız dedi ki...

selam esra ben.peki sen orda hiç kahvaltı yaptın mı benım bıldıgım kadarıyla orası yesıllıklı bır yer degıl serın mı pekı k.ören de parkın içindeki yer değil mi burası .iyileştiğine çok sevindim .yarın w ya gıdecegım senın ıçın oranın da notlarını alacagım.kahvaltı fıyatları nasıl.incek de falan bıldıgın bır mekan var mı.''kaliteli blog cu''

Oburcan dedi ki...

Teşekkür ederim,şımartıyorsun ama :)

Çeşni Konağı'na kahvaltıya gittim,25 TL kişi başı ve zengin bir açık büfe.Etraf ağaçlık değil ama sabah saatlerinde binanın gölgesinde kahvaltı edilebilir.Yine de bugünlerde heryer çok sıcak,içerisi klimalı,daha iyi olabilir.
İncek'te Marul Cafe ve Yonca Cafe var ama çok fazla bilgim yok.Geçen sene yazdığım Murat Usta'nın yeri var,vasat üstü ama çok iyi değil.
Mekan notlarına fotoğraf eklersen seni konuk sanatçı olarak alabiliriz :)
Sevgiler

Oburcan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

ShareThis

Related Posts with Thumbnails