14 Eylül 2009 Pazartesi

İNANÇ KARDEŞLER MENEMEN - SAMSUN

Samsun'a 40 km. kala Çakallı mevkiine daha önce menemen için uğramıştık ve hatırlarsınız tadı damağımızda kalmıştı. 2. defa Çakallı'dayız.Bu defa İnanç Kardeşler'de. Bazıları buranın neden bu kadar ünlü olduğunu merak edebilirler,onlara sadece gelip burada menemen yemelerini tavsiye edebilirim.Yemeyen bilemez.Zaman zaman internette bu menemenin tarifi için araştırma yapanları izliyorum.Size şu kadarını söyleyebilirim,tarifi bende var,ancak bu işletmelere saygımdan dolayı açık açık vermiyorum.Ama tarifiniz olsa bile oradaki gibi olmuyor işte.Havasından mıdır , suyundan mıdır bilmiyorum ama aynısı olmuyor !!!! Gerçi Özgür aynı kıvama ve lezzete ulaştığını söylüyor ama bilemiyorum,görmem lazım Özgür'cüm...
Sabahın erken saatinde İnanç Kardeşler'e oturdum,menemen siparişimi verdim,kaşar peynirli.Az sonra sahanda mis gibi kokan menemenim ve yanında sıcak ekmek ve çayım geldi.

Görüntüsü harika , tadı daha güzel. Açıkçası çatal kullanmadan ekmeği bana bana yedim dostlar.
Gördüğünüz masanın hesabı 6 TL. Menemenin çeşitleri mevcut,peynirli,sucuklu,kavurmalı.Keyfinize göre seçebilirsiniz.
İnanç Kardeşler Menemen
Çakallı Kavak Samsun
Telefon : 362 - 751 62 60
GSM : 536 - 799 01 50
535 - 843 36 51

1 yorum:

ankaraguclufatih dedi ki...

samsuna giderken o civardaki menemenciler gerçekten çok güzel, bide üstüne kaşar katıyorlar bide acılı oldummu tamamdır.

ShareThis

Related Posts with Thumbnails