27 Temmuz 2009 Pazartesi

ZIKKIM WAFFLE - ANKARA

Hafızam beni yanıltmıyorsa Zıkkım önce Kennedy Caddesi'nde açılmıştı. Ama orası hala açık mı emin değilim. Oran'da Panora Alışveriş Merkezi'nin açılmasıyla en üst katında yeniden karşımıza çıktı. Waffle'ın üstüne konan renk renk çikolataları , envai çeşit malzemeleri ile food court'un girişinde aklınızı başınızdan alır. Zaten aç olan karnınız iyice zil çalmaya başlar. Bir de üstüne arka tarafta akan çikolata ırmaklarını görünce daha öteye geçemeden orada kalakalırsınız.
Waffle'lar tek ve çift katlı olarak 2 çeşit yapılır. Ama benden tavsiye eğer 1 kişiyseniz tek katlıdan şaşmayın. Diğeri fazla gelebilir. 2 dakikada hazırlanan waffle'ınızın üstüne çikolatalar , fındık , antep fıstığı , hindistan cevizi , portakal kabuğu , şekerler , damla çikolata taneleri ve daha birçok malzeme ekleyerek gönlünüzce bir waffle oluşturabilirsiniz. Üstüne de çilek , muz , kivi gibi meyveler...

Bu manzaranın fiyatı 9 TL. Aslında biraz pahalı ama yedikten sonra bunu düşünmeyeceksiniz , bana inanın. Waffle'dan başka alternatifiniz çikolata fondü ama takdir edersiniz ki her ikisini de aynı gün yemek benim için çok sağlıklı olmaz. Bu sebeple fondüyü başka zamana bıraktık. Şimdilik waffle'ın keyfine daldık.

Unutmadan , Zıkkım 2009 başında Panora'nın giriş katında Zıkkım Lounge'u açtı. Güzel bir ortamda oturup kaliteli yemek isteyenlere tavsiye edilir , ziyaret edilecekler listemizde burası da mevcut elbette. Yakında...

Zıkkım Professional Waffle

Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi

Yemek Katı

Oran Ankara

Telefon : 312 - 490 75 70

http://www.zikkim.com.tr/

3 yorum:

drosera dedi ki...

Zıkkım Lounge, favori yerlerimden biri.. Kasada sunulan yemeklerin hepsi harika, mutlaka türk kahvesi için..

nihalasli dedi ki...

Son otel yazinizi okurken bunu altta gordum daha once okumamistim birden isim dikkatimi cekti.Sirf isminden dolayi gitmem ben buraya.
Ne oyle oturunda zikkimin kokunu yiyin der gibi :)

Oburcan dedi ki...

ismi kötü ama waffle güzel !!

ShareThis

Related Posts with Thumbnails