19 Ağustos 2009 Çarşamba

ADAM AND EVE HOTEL - BELEK - ANTALYA

Antalya tatilimizin 2. durağındayız dostlar , Adam and Eve Hotel.Burası bildiğiniz otellerden değil ,benden söylemesi.Öyle 5 yıldızlı , 7 yıldızlı gibi etiketi de yok çünkü yıldızı yok,zaten yıldıza ihtiyacı da yok.Klasiklerden hoşlananları içeri almayalım,gerisi gelsin.



İsminden de anlaşılacağı gibi Adem ve Havva oteli Antalya'nın turizm merkezi Belek'te yer alıyor.Design otel olarak tanımlanıyor.İlk açıldığında tam pansiyon olarak başlamıştı ama malesef artık o da sinir olduğum herşey dahil sistemine dönmüş.Ne yapalım,her güzelin bir kusuru olacak tabi.Otele yaklaştığınızda burada değişik bir şeyler olduğunu anlıyorsunuz çünkü iç ve dış tasarımı çok özel.

Girişte sizi karşılayan "Angel" lar sizi yormadan işlemlerinizi yapıyor.Otelde konaklamanız sırasında her ne olursa olsun,1 telefon , Angel yanınızda ve size yardımcı.

Tüm odalarda özel ışıklandırma sistemi mevcut,bu sayede akşamları odanızın rengini değiştirebiliyorsunuz.Bu da aşağıdaki muhteşem görüntüyü ortaya çıkarıyor.

Her odanın balkonu var ve balkonun dışında panjurlar var.Gündüz genelde sıcak dolayısıyla panjurlar kapalı.


Konakladığımız gece özel bir geceydi,bir konser vardı.Otelin yan tarafında yemek ve konser hazırlığını görüyorsunuz.


Burası otelin en can alıcı yerlerinden biri.Atrium.Burada büyük bir bar ve etrafında yataklar mevcut.Günün her saatinde barda takılabilir veya yataklara uzanarak rahat zaman geçirebilirsiniz.Gece ise eğlence burada.Özel ışık gösterileriyle bambaşka bir ambiyansa bürünüyor.Adem ve Havva'nın elma olayı buranın temel dekor elemanı.Etraftaki ağaçlarda bulunan elmalar geceleri aydınlatılıyor.



Otelin heryerinde beyazdan başka renk yok.Yerler,duvarlar,tavanlar,herşey beyaz.Odanızda ise duvarlarda aynalar var,kalan herşey beyaz.Ancak aydınlatma burada da özel.Uzaktan kumanda sayesinde odanın rengini kırmız,yeşil,mavi,mor veya sırayla birbirine geçişli yapabiliyorsunuz.



Havuz ise bambaşka. 2 büyük yüzme havuzu mevcut.Gündüzleri havuz etrafında çeşitli aktiviteler yapılıyor.Bizim şansımıza o gün dansçı kızların gösterisi vardı.


İsterseniz şezlongunuzu havuzun içine alarak serin serin güneşlenebilirsiniz.





Havuzla arası iyi olmayanlar için çok güzel bir deniz seçeneğiniz var.Hemen belirtelim , denizi mavi bayraklı.Ağustos ayında deniz suyu oldukça ılık.Denizin dibi kum ve çok sığ.20-30 metre gitseniz bile su hala boyunuzu geçmiyor.






Aslında her zamanki gibi yemek fotoğrafları da çektim ancak onları yayınlamak içimden gelmedi.Buraya gelince yemek yemeyi o kadar düşünmüyor insan.Zaten herşey dahil sistem,heryerde gereğinden fazla yemek alternatifi var.Bence mühim olan bu özel ortamı yaşamak,dinlenmek ve tabi eğlenmek.

Sabah,öğlen ve akşam ana restoranda açık büfe olmakla birlikte akşam yemeklerinde güniçinde rezervasyon yaptırmanız gereken bazı özel restoranlar da mevcut. Ocakbaşı,İtalyan,Uzakdoğu gibi. Ayrıca ben kullanmasam da otelde son derece iddialı bir SPA merkezi de var.

Gelelim geceye. Kaldığımız gece Ferhat Göçer konseri vardı.Muhteşem bir gece oldu.Herkesin böyle bir geceye denk gelmesini dilerim.

Fiyat konusuna girmek doğru olmaz çünkü sezonsal olarak çok değişiyor.Ancak şunu söyleyebilirim,ne zaman gelirseniz gelin,emin olun buna değer.Fazla da geç kalmayın derim.


Adam&Eve Hotels

Iskele Mevkii

Belek 07500 Antalya

Call Center +90 (242) 444 0 596

Tel +90 (242) 710 1400

Fax +90 (242) 710 1414


3 yorum:

YAPTAT dedi ki...

Seçkin ve özenli bloğunuza Link Avcısı "Zambak Grubu Yemek Blogları" arasında link vermiştir, selamlar.

Kemal Yldrm dedi ki...

http://www.inttur.com/inttur/adam_eve_hotels_rezervasyon_belek_Otelleri.aspx otelle ilgili güzel bi adres

Adsız dedi ki...

Wonderful blog! I definitely love how it’s easy on my eyes and also the data are well written. I am wondering how I might be notified whenever a new post has been made. I have subscribed to your rss feed which need to do the trick! Have a nice day!

ShareThis

Related Posts with Thumbnails